Over ZÉRO Festival

Wees welkom op ZERO – mime & performance festival, de eerste editie van een festival dat een weekend lang gewijd is aan mime en performances.

Sinds 2017 hebben de mimegezelschappen Golden Palace, Jakop Ahlbom Company en Schweigman& de handen ineengeslagen in hun gezamenlijke missie om de mime nieuwe impulsen en een versterkte zichtbaarheid te geven. Daarin trekken ze samen op met de Mime Opleiding (AHK). De jaarlijks terugkerende Dag van de Mime is daarvan een onderdeel.

ZERO – mime & performance festival is een tweedaags festival met een breed scala aan fysieke en beeldende voorstellingen. ZERO brengt mooie, spannende, interessante, baanbrekende, poëtische en bijzondere mimevoorstellingen en performances samen in Theater De Meervaart. ZERO programmeert naast Knock-Out van Jakop Ahlbom Company & ISH Dance Collective onder meer de nieuwste voorstelling van mimeduo ROTOR, toont recent werk van jonge mimemakers en performers, biedt workshops en kijkcursussen aan en laat doorlopende installaties zien.

ZERO viert de mime: fysiek, associatief, poëtisch. Een wereld om je te verwonderen en te laten raken.

Tickets kopen

Schrijf je in voor de Zéro nieuwsbrief!